Titel

Kleur in huis. Meer dan 65.000 verrassende kleurencombinaties

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789058777638

Uitgever

Forte

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

2008, 256 pp., hardcover met spiraalbinding. Goed

Meer info
Titelblad minuscuul gevlekt, verder nagenoeg in nieuwstaat.

Het kiezen van kleur in je interieur is vaak een kwestie van proberen met soms tegenvallende resultaten. Met deze overzichtelijke, gebruiksvriendelijke handleiding wordt het kiezen van kleur in je interieur aanzienlijk eenvoudiger.
Kleur in huis bevat meer dan 65.000 verrassende kleurencombinaties en verder: een hoofdstuk mix&match met plafond, wanden, meubels en vloer voor 16 voorbeeldkamers, zodat je kunt zien welke kleurencombinaties je het beste bevallen; drie delen met 128 verschillende kleuren, elk gecombineerd met 15 setjes complementaire, aangrenzende of contrasterende kleuren, aan de hand waarvan je je persoonlijke stijl kunt vaststellen; afscheurbare staaltjes van alle 128 kleuren, zodat je de kleuren van verf, meubels, stoffen en dergelijke gemakkelijk kunt vergelijken.
Het boek is uitgevoerd met een verborgen spiraalband, waardoor de bladzijden met kleurstalen goed open blijven liggen. Zes tabbladen verdelen het boek overzichtelijk in verschillende kleurstijlen. Achterin het boek zit een hersluitbaar doorzichtig mapje om al je kleurstalen te bewaren.
Afbeeldingen
Chiazzari, Suzy - Kleur in huis. Meer dan 65.000 verrassende kleurencombinaties
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren