Titel

In 7 stappen naar peace of mind Een spirituele leidraad

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022553947

Uitgever

Boekerij, De

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2010, Gebonden met stofomslag 300 pag. in zeer goede staat

Meer info
Iedereen kent het vast wel: als je er het minst op voorbereid ben je opeens bang; angst voor (gezichts)verlies, voor verdriet, voor eenzaamheid. Brenda Shoshanna geeft je inzicht in je angsten en leert je niet langer te vluchten, maar je om te draaien en je angst onder ogen te zien. Lees hoe je de zeven stelregels van angst kunt overwinnen en weer rust en evenwicht in je leven kunt krijgen.

Recensie(s)
Extreme vormen van angst tasten iemands wezen aan en onderdrukken de liefde voor het leven. Handelen vanuit liefde doet angst verdwijnen. In dit boek zijn spirituele lessen uit het Oosten en het Westen met elkaar gecombineerd. Ze helpen om je eigen innerlijke bron te activeren en op een krachtige en effectieve manier met uitdagingen om te gaan. Het boek bevat oefeningen om je innerlijke vrijheid, natuurlijke wijsheid en moed en creativiteit terug te vinden. De oefeningen leren je om niet te vluchten voor angst of deze te onderdrukken maar om hem niet toe te staan zich aan je te hechten. In het eerste deel van het boek worden de zeven stappen behandeld die je op weg helpen naar een kalme en heldere staat van zijn. De stappen zijn: de moed hebben om te zijn wie je bent, onthechten en loslaten, je innerlijke stem herkennen, een veilige haven zoeken, daden van liefde stellen, de controle laten varen en je volmaakte natuur ontdekken: een vriend worden. In deel twee leer je waar je moet zoeken om het kostbare juweel te vinden dat je zoekt. Deel drie bestaat uit een workshop leven zonder angst. De oefeningen zijn bedoeld om de kracht en de volle schoonheid van wie je bent naar boven te halen. De auteur is psychotherapeut en schreef eerder 'Zen en de kunst van het verliefd worden'*.
bookobook Dokkum

BookObooK probeert altijd binnen 2 dagen te antwoorden op Uw vraag/bestelling

Het komt echter voor dat U antwoord in Uw spambox terecht komt.

Als U binnen enkele dagen geen antwoord heeft ontvangen,
mag U natuurlijk altijd contact op nemen
(bij voorkeur via de email dit i.v.b. mijn andere werkzaamheden)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel bookobook.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met bookobook
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookobook vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • bookobook kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren