Titel

Norma's universum / het vergeten meisje van Marrum

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789044336658

Uitgever

The House of Books

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2013, 264pp, paperback lichte lees/gebruikssporen

Meer info
Op een klein, afgelegen boerderijtje heeft Norma haar eigen universum gecreëerd, daar woont ze met haar honderden dieren. Slechts af en toe dringen er krachten uit de buitenwereld door en die beloven meestal weinig goeds. De wereld door de ogen van Norma is een fascinerend andere wereld. Norma kijkt, voelt en leeft anders. Haar levenshouding en levenswijsheid vormen een bron van inspiratie, haar spiritualiteit en eigenheid werken aanstekelijk en haar doorzettingsvermogen dwingt bewondering af.

Het kan niet anders dan dat je van Norma gaat houden als je het al niet doet. Dit boek geeft een compleet beeld van hoe ze is, denkt en handelt. De schrijfwijze is heerlijk om te lezen, vol humor, maar ook weer diepgaand en emotioneel.
Nu een aantal dagen terug haar Universum is afgebrand,waarbij een aantal van haar dieren het niet heeft gered, is het helemaal een must om te lezen, want dit Universum komt niet meer terug, maar met de hulp en (financiële) steun van mede landgenoten moet er gewoon en nog mooier en groter Universum voor Norma gerealiseerd worden. En ik weet zeker dat me daar maar al te graag aan mee wil helpen nadat men haar boek heeft gelezen, wat een prachtige ziel is Norma Miedema.
bookobook Dokkum

BookObooK probeert altijd binnen 2 dagen te antwoorden op Uw vraag/bestelling

Het komt echter voor dat U antwoord in Uw spambox terecht komt.

Als U binnen enkele dagen geen antwoord heeft ontvangen,
mag U natuurlijk altijd contact op nemen
(bij voorkeur via de email dit i.v.b. mijn andere werkzaamheden)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel bookobook.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met bookobook
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookobook vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • bookobook kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren