Titel

De koningsdochter van Erin

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789062381821

Uitgever

Uitgeverij Christofoor

Prijs

9,95

Bijzonderheden

Gebonden boek met los stofomslag, 1982, 128 blz. / Goede staat

Meer info
Er gebeuren merkwaardige dingen bij de geboorte van Grania, de beeldschone dochter van koning Cormac, de Hoge Koning van Tara. Om haar, zo gaat de voorspelling, zal er tussen de mannen van Erin strijd gevoerd worden.

Grania's grootste vriend is het paard Zwaneschoon, dat haar nooit in de steek laat. Met Zwaneschoons hulp weet het jonge meisje de grote wedstrijd in het wagenrennen van alle mannen te winnen.

Het verhaal gaat als een lopend vuurtje door het land en zo gebeurt het, dat de oude Finn Mac Cool naar Tara komt om de hand van Grania te vragen. Maar zij weigert en vlucht met Dearmid, Mac Cools hoofdman. Finn Mac Cool jaagt het tweetal na. Jarenlang vluchten zij voor hem en zijn krijgers en weten steeds op het nippertje te ontkomen. Waar Grania en Dearmid ook een schuilplaats weten te vinden, overal volgt de jager hen. Zullen ze ooit rust vinden? Zal er weer vrede in Erin komen?
Afbeeldingen
Bartos-Höppner, Barbara - De koningsdochter van Erin
Love4Letters Velp (Gld)

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Love4Letters.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Love4Letters
  • Na uw bestelling ontvangen u en Love4Letters een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Love4Letters vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Love4Letters kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren