Titel

40 jaar kantoorinrichting & Peter de Boer

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Gispen Culemborg 2018

Prijs

14,95

Beschikbaar

200 exemplaren

Bijzonderheden

92 pagina's, paperback, rijk geillustreerd, nieuwstaat

Meer info
Gedurende veertig jaar bedacht Peter de Boer als hoofdontwerper de (kantoor)meubelen van Gispen. In die periode is de opkomende automatisering en als gevolg daarvan de ergonomische wetenschap van grote invloed op kantoorinrichting. Peter zorgde er altijd voor goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de techniek, wetenschap en maatschappij. Zo ontwierp hij al vroeg een ergonomische stoel (de Nimbus), een handig en gepatenteerd systeem om tafels in- en uit elkaar te zetten (Next tafelserie) en is hij naar eigen zeggen de eerste geweest die het dubbele bureau (TM Duo) bedacht. De ontwikkeling van computers, laptops, beeldschermen, mobiele telefoons, tablets en dergelijke hebben ertoe geleid dat het kantoor achtereenvolgens een kantoortuin, een flexplek, een ontmoetingsplaats en een inspiratieplek werd.
Markante hoogtepunten van kantoormeubelen die Peter de Boer de afgelopen 40 jaar ontworpen heeft, zijn opgenomen in 40 jaar kantoorinrichting & Peter de Boer.
Afbeeldingen
Meijer, Elise - 40 jaar kantoorinrichting & Peter de Boer
Gispen Collectie Culemborg

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Gispen Collectie.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Gispen Collectie
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gispen Collectie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gispen Collectie vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Gispen Collectie kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren