Titel

Ayurveda voor een lang en gelukkig leven

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789076771960

Uitgever

Panta Rhei, Uitgeverij

Prijs

9,99(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2007, 142pp, paperback

Meer info
Alles over de verzorging van lichaam en geest in ons dagelijks leven volgens de oude Indiase gezondheidsleer
Ayurveda wordt wel de 'moeder der geneeswijzen' genoemd omdat zij de oudste en meest complete benadering is van het verzorgen van lichaam en geest. Ayurveda streeft niet alleen naar genezing van ziekten, maar ook naar voorkoming daarvan door een gezonde levenswijze, en door een evenwichtige verzorging van lichaam, geest en ziel. Vandaar dat in de Ayurveda de juiste voeding heel belangrijk is, evenals lichaamsbeweging in de vorm van sport of yoga, en geestelijke training in de vorm van meditatie. Daarbij gelden niet dezelfde regels voor iedereen, maar wordt gekeken naar wat het beste is voor de verschillende menstypen. Ayurveda onderscheidt drie constituties met de bijbehorende leefregels; aan de hand van dit boek kunt u zelf bepalen welke constitutie u heeft.
Het boek is bedoeld voor iedereen die gezonder wil gaan leven; het geeft daartoe talrijke eenvoudige adviezen, recepten en gezondheidstips die iedereen gemakkelijk in het dagelijks leven kan toepassen. Het is bijzonder toegankelijk geschreven, vooral omdat er voornamelijk Nederlandse termen worden gebruikt. Er is geen enkele medische of ayurvedische voorkennis nodig voor een volledig begrip van de inhoud.
Afbeeldingen
Roelsma-Somer, S. - Ayurveda voor een lang en gelukkig leven
Puntkomma Oudsbergen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Puntkomma.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Puntkomma
  • Na uw bestelling ontvangen u en Puntkomma een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Puntkomma vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Puntkomma kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren