Titel

Bram & Ollie / buurvrouw Mopperkont en haar hondje Kakkie

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789049923884

Uitgever

Carry Slee

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2009, Gebonden 103 pag. in goede staat

Meer info
Carry Slee Bram & Ollie - Buurvrouw Mopperkont en haar hondje Kakkie Ollie woont met zijn broertjes, zusjes en mama in een grote boerenschuur. Elke dag komen er nieuwe baasjes kijken om een puppy uit te zoeken. Een voor een worden Ollies broertjes en zusjes opgehaald, tot Ollie alleen overblijft met zijn mama. Ollie is bang dat hij geen baasje zal vinden. Maar gelukkig vindt ook hij een nieuw thuis. Maar wat is dat? Zijn kersverse baasjes hebben een eng monster meegenomen! Daar gaat Ollie niet bij wonen! Gelukkig is het monster geen echt monster, maar Bram, een grote, lieve hond, die Ollie alles leert over het hondenleven. Zo leert Ollie hoe hij aan de riem moet lopen, waar de beste snuffelplekjes zijn en dat hij ver uit de buurt moet blijven van buurvrouw Mopperkont en haar hondje Kakkie. Bram & Ollie is een grappig boek over de avonturen van twee vrolijke en lieve honden die natuurlijk ook lekker stout zijn. De kleurrijke illustraties van Noëlle Smit maken dit verhaal helemaal af.
bookobook Dokkum

BookObooK probeert altijd binnen 2 dagen te antwoorden op Uw vraag/bestelling

Het komt echter voor dat U antwoord in Uw spambox terecht komt.

Als U binnen enkele dagen geen antwoord heeft ontvangen,
mag U natuurlijk altijd contact op nemen
(bij voorkeur via de email dit i.v.b. mijn andere werkzaamheden)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel bookobook.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met bookobook
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookobook vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • bookobook kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren