Titel

Zone

Schrijver
ISBN

9789025425531

Uitgever

Contact

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2005, paperback 45 pag. + krantenknipsel

Meer info
Zone

Op reis door het nieuwe en vaak chaotische Europa ontstond het idee voor deze dichtbundel. Zone gaat over grenzen: over oude en nieuwe grenzen tussen noord en zuid, tussen man en vrouw en tussen toen en nu. Zone gaat ook over geweld: wie grenzen trekt of openbreekt, lijkt daar niet aan te kunnen ontkomen.

De gedichten vormen het relaas van een reiziger met een koffer vol geschiedenis, die haar altijd weer lijkt in te halen. De reis voert door het oude Rome, het hoge Noorden en langs de Berlijnse muur. Er doemen spooksteden op als New York en Bagdad. De reiziger gaat verder en komt soms terecht in haar eigen zone, de plek tussen alle plekken. Een plek ook waar de geschiedenis er niet toe doet.

Op de achtergrond van de gedichten klinkt muziek mee. Taal en perspectief verschuiven voortdurend in de bundel, waar de chaos van de tijd vaak overheerst. En uiteindelijk gaat Zone over de liefde. Niet als een overwinning op die chaos, maar als een warme hoofdletter daar middenin.
bookobook Dokkum

BookObooK probeert altijd binnen 2 dagen te antwoorden op Uw vraag/bestelling

Het komt echter voor dat U antwoord in Uw spambox terecht komt.

Als U binnen enkele dagen geen antwoord heeft ontvangen,
mag U natuurlijk altijd contact op nemen
(bij voorkeur via de email dit i.v.b. mijn andere werkzaamheden)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel bookobook.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met bookobook
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookobook vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • bookobook kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren