Titel

Hartwijzer / cardiologisch zapboek. Risicofactoren, symptomen, onderzoeken, beeldvormende technieken, behandelingen, ziektebeelden, cardiologie

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789072219602

Uitgever

Thoeris, Uitgeverij

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2013, 288pp, paperback

Meer info
Hartwijzer gaat over hartziekten en wat je kunt doen om deze te voorkomen. Veel hartziekten worden veroorzaakt door een geduldige sluipmoordenaar, die in dit boek slagaderziekte heet, maar die de meeste mensen beter kennen als aderverkalking. De beste bescherming tegen slagaderziekte kan geen dokter je bieden, want de beste bescherming is preventie: het beperken van risicofactoren in je leefstijl. En dat doe je zelf.

Hartwijzer is een cardiologisch zapboek: geen boek om van kaft tot kaft te lezen, maar een boek dat het verband tussen cardiologische onderwerpen laat zien. Stel, je hebt een hartinfarct gehad. Hartwijzer biedt je dan niet alleen informatie over deze hartziekte, maar ook over de risicofactoren die het risico op herhaling groter maken, over slagaderziekte en over medicijnen om je bloeddruk of je cholesterolgehalte omlaag te brengen. Om makkelijk van het ene naar het andere onderwerp te zappen, hebben alle onderwerpen een nummer gekregen.

Hartwijzer is gemaakt ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC). De NVVC zet zich in voor meer kennis van hartziekten, voor betere behandelingen en voor een beter begrip van de risicofactoren die tot hartziekten leiden. Vandaar dit boek. Zappen maar!
bookobook Dokkum

BookObooK probeert altijd binnen 2 dagen te antwoorden op Uw vraag/bestelling

Het komt echter voor dat U antwoord in Uw spambox terecht komt.

Als U binnen enkele dagen geen antwoord heeft ontvangen,
mag U natuurlijk altijd contact op nemen
(bij voorkeur via de email dit i.v.b. mijn andere werkzaamheden)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel bookobook.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met bookobook
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookobook vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • bookobook kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren